Forta presència del panorama cultural local a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Prop de 2.000 santcugatencs han votat als seus candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat

Prop de 2.000 santcugatencs han votat als seus candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat

Els periodistes Raquel Ligero, de Cugat.cat, i Josep Maria Vallès, del 'Diari de Sant Cugat', conduïran la 6a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La gala omplirà a les set de la tarda el Teatre-Auditori d'una combinació d'humor i hip-hop per atreure el sector juvenil de la ciutat. La història de l'arribada d'en Víctor a la ciutat de 'Sant Cuguetto' serà l'inici d'una acte íntegrament ambientat en un context de música soul i rap. La gala comptarà amb la participació de grups locals com El Gremio, la cantant Izah, els col·laboradors de Cugat ràdio Joan Fàbregas i Pere Pahissa, i l'actor Toni Albà.

El director artístic de la gala, Guillem Vidal-Ribas, explica les característiques que faran els Premis Ciutat de Sant Cugat diferent de les edicions anteriors.

Guillem Vidal-Ribas

Hem volgut fer un espectacle on s'integra el lliurament de premis.


La cantant de soul i hip-hop Izah serà l'encarregada d'interpretar una versió soul de l'himne de Sant Cugat. Un dels membres de la banda local El Gremio serà, a més, el narrador de la història que mou l'acció de la gala. Una trentena de nois i noies de l'escola Sant Cugat se sumen als artistes locals amb la seva interpretació a l'espectacle.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica la intenció de formular la gala entorn la temàtica hip-hop.

Jordi Puigneró

Fer una gala al voltant de l'humor i el hip-hop perquè ens interessa arribar a la gent jove.



Un total de 14 finalistes opten al reconeixement local, entre els quals la soprano santcugatenca Júlia Farrés, la representació teatral de 'Pedra i Sang' i la seu de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ubicada a la ciutat. La gala està patrocinada pel concessionari Autocugat i la Fundación Vodafone España, amb la col·laboració de Cugat.cat i del 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.