La Farga acull una jornada per ensenyar als docents a incrementar la creativitat dels infants


  • Comparteix:

Els nens potencien la seva creativitat a sales anomenades atelier o laboratoris de creativitat

Els nens potencien la seva creativitat a sales anomenades atelier o laboratoris de creativitat

La Farga Infantil acull aquest dilluns una jornada per mostrar als docents el programa Reggio Emilia que desenvolupa la creativitat dels infants. Aquest mètode destaca per la creació d'un laboratori de creativitat, també anomenat 'atelier', on els nens poden potenciar la seva imaginació d'una forma diferent.

Més de 150 mestres han confirmat la seva assistència a les ponències que oferiran diversos docents italians sobre aquest mètode educatiu. L'acte començarà a dos quarts de deu del matí i es tancarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a les dues de la tarda. La directora de la Farga Infantil, Mònica Larruy, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat com funciona aquest mètode educatiu a la seva escola.

Mónica Larruy

Els nens de la Farga, un vegada per setmana, estan a l'atelier. El gran canvi és que la mestra fa el paper d'observadora i el nen guia el seu aprenentatge.




La jornada s'estructurarà en ponències que oferiran el director de la Cooperativa Social Ambra, Roberto Mainardi, i altres docents italians com Mirosia Mazzio i Margarita Piarenzzia, que parlarà de 'La imatge del nen i la psicologia de l'escolta'. A més, dos experts explicaran com funciona aquest espai per als infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.