Pathetic Circus, triomfadors del Carnaval d'enguany amb una representació irònica del món del circ


  • Comparteix:

Pathetic Circus és la comparsa guanyadora

Pathetic Circus és la comparsa guanyadora

La comparsa Pathetic Circus, que ironitza sobre el món de l'espectacle, s'ha proclamat guanyadora del concurs de Carnaval d'enguany. El caràcter folklòric del ball de gitanes ha recuperat la vessant més tradicional de la celebració, que ha seguit amb el pregó satíric i trencador del Gall del Monestir. Els personatges més diversos han omplert els carrers de la ciutat de bogeria i sarau i, juntament amb el cercataques i el ball, han recuperat un any més la gresca i la diversió característiques del Carnaval. Mira-ho a Cugat tv

El ball de gitanes ha donat el tret de sortida a la festa amb un nou rècord de parelles, que han recuperat la dansa a ritme de tenora i tamborí. El Gall del Monestir ha aportat el toc satíric a la celebració amb el pregó, a través del qual ha deixat simbòlicament sense efecte durant dos dies mesures com la llei antitabac i la normativa contra el soroll. A més, el Gall del Monestir s'ha servit del seu espai parlamentari per fer desaparèixer les autoritats locals i les càmeres de videovigilància.


Gall del Monestir

Les autoritats, la religió, els diners, la crisi i les malaties queden arrestats als Mossos d'Esquadra. Les càmeres de videovigilància seran retirades.


El dinar popular, protagonitzat pel brou de Carnaval, ha deixat pas a una tarda de sarau i xerinola, on comparses de totes les temàtiques han transportat els personatges més divertits als carrers de Sant Cugat. El jurat d'enguany ha reconegut la creativitat dels grups 'El carrussel de la Floresta' i 'La visita del Papa', que han obtingut la tercera i la segona posició del concurs de Carnaval. La comparsa Pathetic Circus ha estat reconeguda amb el primer premi, valorat en 300 euros, per la seva originalitat.

Dos membres de la comitiva guanyadora, Rigoletto i Verdi, han mostrat la seva eufòria en proclamar-se guanyadors d'enguany.

Rigoletto i Verdi

Estem molt contents d'haver guanyat. Sempre hi ha molta competència i molt bona.



Com ja és tradicional, els membres de les comparses han recorregut els bars de la ciutat amb el Cercataques i han animat tothom a la festa, que s'ha allargat fins a la matinada amb el ball de nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.