Les Planes unifica l'oferta d'oci per a totes les edats al seu Centre Cívic


  • Comparteix:

El reformat entresòl del Centre Cívic de les Planes

El reformat entresòl del Centre Cívic de les Planes

El Centre Cívic de les Planes unifica des d'aquest diumenge a les seves instal·lacions la totalitat de les activitats de lleure i oci del districte programades per l'Ajuntament i les entitats. Mentre que el primer pis de l'edifici acull un espai destinat a la gent gran, els joves comptaran amb la renovada zona de l'entresòl del centre. La centralització de les activitats, que s'emmarca dins la Llei de Barris del districte, permetrà ubicar al Centre Cívic del carrer Molí una escola bressol.

Fins ara, l'oferta cultural es dividia entre el Centre Cívic de la plaça Coll de la Creu d'en Blau, que ara aplega la programació cultural i d'oci, i el del carrer Molí.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha inaugurat aquest diumenge les millores, ha explicat en què consisteixen les modificacions realitzades al Centre Cívic de les Planes.

Mercè Conesa

Hem recuperat els espais del semisoterrani pels joves. La part superior restarà destinada a la gent gran.


La centralització de les activitats permetrà ubicar una escola bressol a la seu del carrer Molí. La constructora Carlos Martínez Fuentes serà l'encarregada de portar a terme les obres, tal i com ja va fer-ho el 2009 amb l'escola bressol Nostra Senyora de Montserrat. El projecte de la Llei de Barris ha fet possibles les actuacions al Centre Cívic de les Planes, executades per l'empresa Keconstruïm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.