78 santcugatencs donen sang en dos dies


  • Comparteix:

La donació de sang d'aquest dilluns al Club Muntanyenc

La donació de sang d'aquest dilluns al Club Muntanyenc

La Casa de Cultura i el Club Muntanyenc (CMSC) han acollit, aquest dissabte i aquest dilluns, donacions de sang. El nombre total de santcugatencs que ha donat sang ascendeix a 78 entre els dos dies, a mes d'11 persones que s'hi han oferit però han estat rebutjades per diversos motius. El grup sanguini que té menys reserves és el B negatiu que està a dos dies, seguit de l'AB negatiu i l'A positiu que estan entre cinc i sis dies.

El delegat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya a Sant Cugat, Enric Martínez, ha explicat que els ciutadans de Sant Cugat tenen bona resposta a les donacions i que dels municipis del Vallès és l'únic que ha crescut en donants. Martínez ha afegit que les reserves de sang estan més baixes que habitualment en aquesta època de l'any i cita algunes possibles raons.

Enric Martínez

Des de fa temps arrosseguem una davallada en les donacions, potser perquè no hem sabut trobar el relleu de la gent jove.



A mitjans d'abril, hi haurà una altra donació a la Creu Roja i, a mitjans de maig, el vestíbul de l'Ajuntament acollirà una marató de donacions 12 hores seguides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.