El Mag Lari ja té club de fans amb forta presència santcugatenca


  • Comparteix:

El club de fans del Mag Lari compta amb més de 150 membres

El club de fans del Mag Lari compta amb més de 150 membres

El Mag Lari's Club, l'entitat de fans d'aquest il·lusionista, ja té més de 150 socis, entre ells diversos membres santcugatencs. El club de fans de l'il·lusionista ofereix descomptes especials a les diferents actuacions del Mag Lari, butlletins informatius periòdics i un marxandatge especial.

La presidenta del club de fans de Mag Lari, Mercè Ruiz, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' què la va portar a engegar la proposta.

Mercè Ruiz

Vam decidir que seria bo unificar els seguidors de totes les edats del Mag Lari.








L'entitat compta amb una junta directiva assessorada per la presidenta del club de fans de Lax'n'Busto, Lali Berlanga. Les àrees d'activitat d'aquesta junta se centren en la realització de butlletins informatius, tresoreria, marxandatge del Mag Lari i la gestió d'una nova pàgina web que substituirà l'actual.

El Mag Lari ha valorat en declaracions a Cugat.cat l'acceptació dels seus espectacles a Sant Cugat, ciutat que, segons l'il·lusionista, és la que millor el tracta.

Mag Lari

Considero que Sant Cugat és la ciutat de Catalunya que més bé em tracta.


Els usuaris que vulguin donar-se d'alta al club de fans del Mag Lari només han d'enviar un correu a maglarisclub@maglarisclub.com amb les seves dades personals i abonar una quota única d'alta de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.