Espinosa no es classifica per la final del 4t Concurs Cuiner de l'Any


  • Comparteix:

Germán Espinosa no ha pogut passar la semifinal del concurs

Germán Espinosa no ha pogut passar la semifinal del concurs

El cuiner Germán Espinosa, del restaurant Vermell de l'Hotel Sant Cugat Hotel & Restaurant, no ha passat la segona semifinal del 4t Concurs Cuiner de l'Any. Espinosa ha delectat el jurat amb un menú anomenat 'Sueño Verde' i que ha sorprès tothom, però que no ha estat suficient per convertir-lo en el guanyador de la prova d'aquest dimecres.

Cinc hores han estat els cuiners participants concentrats per elaborar el seu menú i guanyar-se el favor del jurat per endur-se la segona semifinal del concurs. El xef santcugatenc, Germán Espinosa, no ha pogut vèncer els seus contrincants, vinguts d'Aragó, Balears i Catalunya.

Germán Espinosa

El nivell culinari era increïble. Estem molt contents i orgullosos d'haver arribat fins a aquí, tot i no haver passat a la final.


Tot i això, Espinosa està satisfet de la seva participació a l'esdeveniment i ha reconegut que la manca d'experiència els ha passat factura. Malgrat no haver quedat entre els tres primers xefs, el santcugatenc ha fet un balanç molt positiu de la seva participació en el concurs i ha assegurat que tornaran a presentar-se més endavant. Espinosa ha destacat, per damunt dels guardons, la bona relació entre la resta de participants que, en lloc de contrincants, ha titllat de 'companys'.

La final del 4t Concurs Cuiner de l'Any serà el març del 2012, que se celebrarà dins del marc de la Fira Alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.