Rebaixa d'un 5% a les tarifes del transport públic entre abril i juny


  • Comparteix:

Els trajectes amb FGC seran un 5% més barats a partir de l'1 d'abril

Els trajectes amb FGC seran un 5% més barats a partir de l'1 d'abril

El sistema tarifari integrat de transport públic serà un 5% més barat entre l'1 d'abril i el 30 juny. Això inclou tots els mitjans, com trens i autobusos amb servei a Sant Cugat. L'Estat assumirà els sis milions i mig de cost després d'arribar a un acord amb el govern.

La rebaixa afecta la tarifa del bitllet senzill de Rodalies Renfe i el preu de totes les targetes del sistema integrat, amb sis zones diferenciades. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha posat en dubte l'eficàcia de descomptar un 5% els bitllets del sistema tarifari integrat.

Lluís Recoder

No és una mesura que ens agradi. En tot cas, no podem privar la ciutadania d'aquest descompte.


Aquest dimecres, Recoder també ha demanat al ministeri de Foment la construcció de l'intercanviador a les estacions de Renfe i de Ferrorcarrils de la Generalitat (FGC) a Volpelleres. El conseller remarca que la infraestructura s'hauria de finançar amb els gairebé 4.000 milions d'euros de Foment i Adif encara no invertits per posar Rodalies de Catalunya al dia.

Lluís Recoder

Només s'han invertit 300 milions. Hem demanat a Adif i Foment que construeixin l'intercanviador.


En paral·lel, Recoder ha vinculat una eventual entrada de Sant Cugat a la zona 1 del transport al naixement del nou govern metropolità, previst per aquest estiu. Segons el conseller, cal replantejar la redistribució actual de zones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.