Balls, dibuix i cant per celebrar el Dia Internacional de la Dona a Valldoreix


  • Comparteix:

La Nau de Cultura de Valldoreix ha celebrat aquest divendres el Dia Internacional de la Dona amb una exposició de dibuixos de dones de l'artista Adolf i balls a càrrec del Casal d'avis. L'Associació Pentagrama també ha participat amb dos recitals de poesia. Finalment, el gospel ha tancat l'acte de la mà del quartet femení Clau de Volta i la Coral Aubada de Valldoreix.

Valldoreix s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb la col·laboració de les seves entitats. La Presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, que és la primera dona que ocupa aquest càrrec, ha assistit a l'acte i ha destacat la importància de celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Montserrat Turu

Sempre pensem que el Dia de la Dona s'ha de celebrar perquè és una reivindicació vigent. I ho fem amb la gent de casa nostra.



A més de l'acte de celebració amb les entitats, també es fa la cursa 'Milla femenina' que tindrà lloc el diumenge de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.