Rafael Albaladejo, d'Ascó-Vandellós II: 'Abans de fer canvis, cal analitzar bé les dades que arriben del Japó'


  • Comparteix:

Rafael Albaladejo al Trade Center Sant Cugat

Rafael Albaladejo al Trade Center Sant Cugat

L'enginyer de mines i coordinador de l'Àrea de Comunicació i Relacions Externes de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, Rafael Albaladejo, assegura en una xerrada a Sant Cugat que encara no s'han analitzat prou bé les dades per plantejar canvis en el model nuclear. Tot i això, ha assegurat a Cugat.cat que si el replantejament implica més inversions per seguretat, s'invertirà el que calgui.

Preguntat per què cal fer amb les centrals nuclears després del desastre dels darrers dies al Japó, Albaladejo ha assegurat que cal esperar. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafael Albaladejo

De moment, la informació no és suficient i cal tenir totes les dades sobre la taula per poder prendre decisions.


Tot i això, ha destacat que no els correspon a ells parlar del futur energètic de l'Estat espanyol, sinó operar les centrals de forma segura.

Albaladejo ha participat aquest dimarts en una xerrada al Trade Center organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran (AEU) on ha explicat al públic assistent com funcionen les centrals nuclears i per a què serveixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.