L'Assemblea de Barraques defensa ubicar l'espai al centre de la ciutat per integrar-lo més a la Festa Major


  • Comparteix:

Les Barraques tenen molts números per canviar de format

Les Barraques tenen molts números per canviar de format

L'Assemblea de Barraques aposta per ubicar l'espai d'oci juvenil al centre del municipi i integrar-lo més a les activitats de la propera Festa Major. Els barraquistes descarten el model anterior per estar allunyat del nucli del municipi, ser 'molt ambiciós' i limitar-se a ser un lloc de consum d'alcohol. L'assemblea està pendent de la resposta de l'Ajuntament.

En les recents assemblees, els barraquistes han analitzat el futur d'aquest espai d'oci juvenil. La proposta del grup passa per situar la iniciativa en una plaça del centre del municipi encara que això impliqui menys barraques, menys espai i, probablement, que el tancament es faci més aviat, tot i que encara no hi ha res decidit. A més, els horaris s'ampliarien a la tarda per arribar a tots els públics. Així es busca integrar la proposta a la programació de Festa Major i evitar que només es focalitzi en el públic juvenil. Segons l'assemblea, l'equip de govern ja té sobre la taula aquesta proposta, però encara no s'ha pronunciat.

Laura Menéndez és membre del Cau Berenguer el Gran de Sant Cugat i de l'Assemblea de Barraques.

Laura Menéndez

Volem desplaçar-nos al centre del poble amb un model més humil i ampliar les activitats.



L'aposta de l'assemblea per un nou model sorgeix de la decepció per les darreres edicions de Barraques. Segons Menéndez, l'anterior model estava molt lluny del centre del municipi, era 'molt ambiciós' i acabava massa focalitzat en el consum d'alcohol.

Laura Menéndez

La valoració de l'edició passada va ser negativa. L'espai estava molt allunyat i poc integrat a la Festa Major.


La darrera edició de Barraques va tenir lloc a l'àrea de Can Solà, a tocar del terme municipal de Cerdanyola. Va ser l'única activitat de Festa Major que disposava d'un servei d'autobús per arribar-hi a causa de la seva ubicació.

Cugat.cat ha demanat la valoració de l'Ajuntament, però encara no ha rebut resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.