'Petits! Grans! Llibres!' torna a Sant Cugat en l'edició més multidisciplinar


  • Comparteix:

La 2a edició de la fira 'Petits! Grans! Llibres!' ha obert les portes a Sant Cugat per analitzar el món de la infantesa en àmbits com l’educació, la cultura, la societat i la família. La iniciativa, organitzada per l'Institut de la Infància, s'ha inaugurat aquest dimecres a la Casa de Cultura. Les novetats d'enguany passen per l'obertura de la programació als responsables de biblioteques.

Els tres primers dies es dedicaran a jornades professionals. Aquest dijous serà el torn per als més menuts amb les visites escolars i de centres de criança a la fira. Divendres tindran lloc dues sessions destinades a la formació d’educadors titulats, autors de literatura infantil i un espai de bibliotecaris.

Ho explica la periodista i autora de diversos llibres dedicats a l'educació infantil, Elisenda Roca.

Elisenda Roca

És un espai de trobada per gent especialitzada en la formació de la infantesa, que representa el nostre futur.


El cap de setmana la programació se centrarà en les famílies. S'ha elaborat una sala que recrea un bosc perquè els adults recordin vivències de quan eren petits. L'espai també aplegarà una selecció del 500 llibres que volen estimular el diàleg sobre aquests àmbits.

La directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, ha destacat el paper de Sant Cugat en la creació d'iniciatives com el 2n Festival Cultural de la Infància.

Verónica Bronstein

Sant Cugat és la ciutat que ens inspira.


La presentació de la nova edició de les jornades també ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació, Esther Salat. La regidora ha remarcat el 'valor afegit' que aporten a la ciutat iniciatives com aquest festival cultural infantil.

Esther Salat

Totes les famílies que vinguin podran trobar una sèrie d'activitats que realment els aportaran molt.



El festival es tancarà diumenge amb una conferència el director científic de la Fundació la Caixa, Jorge Wagensberg, que oferirà una conferència al voltant de l’educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.