El Centre Social i Sanitari de la Floresta se suma al servei wi-fi


  • Comparteix:

Durant la presentació del servei wi-fi

Durant la presentació del servei wi-fi

El Centre Social i Sanitari de la Floresta ja disposa d'accés públic gratuït a la xarxa. Amb aquest ja són nou els equipaments a tota la ciutat que poden accedir al servei wi-fi. El servei s'ha presentat minuts abans que comencés l'últim consell de districte de la Floresta d'aquest mandat.

El regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, ha presentat als veïns i veïnes del districte de la Floresta el servei gratuït d'accés a internet instal·lat al centre. Per poder utilitzar-lo, els ciutadans hauran de registrar-se i disposaran d'internet, tot i que no de manera il·limitada. Puigneró ho explica.

Jordi Puigneró

Un cop registrat es permet navegar de forma immediata. L'usuari tindrà dret a 15 sessions mensuals de 120 minuts. El temps no és acumulable.


En les properes setmanes es pretenen posar en marxa també les wi-fis a l'oficina de turisme, al Xalet Negre, a l'Escola de Música, a la brigada municipal i al ZEM Jaume Tubau.

Després de la presentació del servei s'ha donat pas al consell de districte de la Floresta, que ha estat l'últim d'aquest mandat. Els veïns han fet, un cop més i de manera reiterada, crítiques al consistori per la 'inoperància' dels consells tal con estan actualment plantejats. De la seva banda, el president del consell, Xavier Amador, ha assegurat que l'Ajuntament té voluntat per treballar amb i pels ciutadans, ja que 'està al seu servei'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.