Les obres de la plaça de Barcelona s'iniciaran aquest estiu


Temes relacionats

Veïns de la plaça Barcelona demanen més estètica i activitat cultural (27/gen/11)

Veïns i Ajuntament comencen el procés per reformar la plaça de Barcelona (25/gen/11)


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona es reformarà després de la Festa Major

La plaça de Barcelona es reformarà després de la Festa Major

La remodelació de la plaça de Barcelona començarà després de la Festa Major. L'actuació, de sis mesos de durada, contempla l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la integració de la plaça a l'eix vianantitzat del centre de la ciutat. La proposta de reforma contempla conservar l'esperit i imatge tradicional de la plaça.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que la proposta finalment aprovada contempla unificar en un mateix nivell el paviment del carrer i les voreres, i eliminar de la zona la circulació de vehicles.

Paraira ha destacat que, a petició dels veïns, es conservarà la línia estètica de la plaça perquè no perdi el seu caliu tradicional.

A més, la responsable de Serveis Urbans ha destacat que també s'ha consensuat amb els residents de la plaça que les obres no comencin fins després de la Festa Major, per no perjudicar les activitats que s'hi fan habitualment. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Hem pactat amb els veïns deixar-ho tot enllestit per començar les obres després de la Festa Major.


Els veïns que han participat en les trobades amb els responsables de l'Ajuntament estan satisfets del projecte, tot i que encara queden per perfilar alguns detalls. Encara queda per definir què fer amb els contenidors de la plaça que els veïns demanen que se suprimeixin. Tot i aquestes qüestions, el veïnat està satisfet amb el conjunt de la reforma. Un dels residents de la zona, Joan Troyano, destaca alguns aspectes de la remodelació.

Joan Troyano

S'eliminen els murs i s'augmenta la superfície de la plaça. Serà més gran i sense cap barrera.



Les obres també inclouran la recol·locació de les actuals llambordes, la renovació de la xarxa de subministraments i serveis, i la substitució de mobiliari urbà i enllumenat.

Les obres aniran a càrrec de la brigada municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.