Cugat.cat arriba al televisor de casa i amplia serveis als mòbils


  • Comparteix:

La graella de Cugat tv compta amb 13 canals

La graella de Cugat tv compta amb 13 canals

Cugat.cat s'obre a nous formats i des d'aquest divendres es podrà veure la televisió online santcugatenca a través de la petita pantalla. Tots els receptors amb descodificador INOUT TV incorporaran la programació de Cugat tv. A més, el mitjà multimèdia amplia els seus serveis a través dels mòbils intel·ligents, des d'on es pot accedir ja als vídeos, la ràdio en directe i l'agenda minut a minut, a més de totes les notícies de Cugat.cat, una possibilitat gràcies al Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

La nova aposta de Cugat.cat suposa un salt en els serveis que ofereix el mitjà multimèdia. D'aquesta manera, Cugat tv arriba a les televisor de casa amb una programació 24 hores i també disponible a la carta, convertint-se en el primer mitjà local que s'adapta a aquest nou sistema.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat la importància d'aquest pas endavant.

Mònica Lablanca

Es tracta d'un pas endavant fidel a la seva voluntat de ser un mitjà per a la ciutat. Facilita la informació santcugatenca des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.



A més, des d'avui mateix el mitjà multimèdia de Sant Cugat amplia els seus serveis a través dels telèfons mòbils intel·ligents, des d'on es podran consultar tots els seus continguts en els diferents formats. Ho explica Lablanca.

Mònica Lablanca

Ampliem els serveis de Cugat.cat al mòbil. Facilitem consultar tots els continguts de Cugat.cat.



Totes aquestes novetats es presentaran aquest divendres en un acte a la sala de plens de l'ajuntament a les sis de la tarda.

Cugat.cat està integrat per Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv. El mitjà és líder en informació local en català amb més de 23.000 usuaris únics, segons l'OJD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.