Els Mossos d'Esquadra aconsellen a la gent gran no fiar-se de ningú si hi ha diners pel mig per evitar estafes


  • Comparteix:

La xerrada ha tingut lloc al Teatre-Auditori

La xerrada ha tingut lloc al Teatre-Auditori

No fiar-se de ningú si hi ha diners pel mig, demanar sempre factura i trucar a l'empresa subministradora d'un servei són alguns dels consells que han rebut més d'un centenar de persones durant la xerrada 'Com evitar l'engany: consells per a la gent gran' que ha acollit aquest dimarts el Teatre-Auditori. L'exposició, organitzada pel Club 60 de l'obra social d'Unnim, ha anat a càrrec de l'Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra.

El mosso d'esquadra de l'Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana Alex Purroy explica què cal fer un cop es detecta una estafa. Són declaracions a Cugat.cat.

Alex Purroy

No han de resistir-se a ningú si estan detectant l'estafa en el moment.


La xerrada està emmarcada en el programa d'activitats del Club 60 d'Unnim, dins l'obra social d'aquesta entitat. Aquesta mateixa temàtica s'ha tractat ja a Lleida i a Igualada. Properament es farà a Tarragona i Girona. Sant Cugat ha acollit l'activitat que ha unit el públic santcugatenc, terrassenc i rubinenc.

La directora del Club 60 de Terrassa, Pilar Teijeira, manifesta la importància de donar informació sobre aquesta temàtica.

Pilar Teijeira

És important perquè hi ha molts tipus de fraus i s'acarnissen molt amb la gent gran.




El Club 60 fa activitats majoritàriament culturals, com excursions, xerrades i teatre, per a gent gran. La propera activitat del grup a Sant Cugat serà una xerrada sobre la Sagrada Família que tindrà lloc al Teatre-Auditori el maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.