Es manté la Marxa Infantil, tot i un mínim risc de pluja a finals de diumenge


  • Comparteix:

Edició anterior de la Marxa Infantil

Edició anterior de la Marxa Infantil

Els organitzadors de la Marxa Infantil informen que la cursa es manté, tot i que la previsió meteorològica indica que hi ha un baix risc de pluja feble a primera hora del matí de diumenge i una mica més intensa a la tarda. Segons el seu coordinador, Silvano Bendineli, estan un 99% segurs que no s'haurà d'ajornar la cursa, però continuen a l'expectativa per si les previsions meteorològiques canvien.

La previsió meteorològica no serà, segons l'organització, un impediment perquè els 1.200 participants surtin a competir aquest diumenge. Bendineli n'ha informat a Cugat.cat.

Silvano Bendineli

Es manté clarament. La previsió diu que la comarca no estarà afectada i si hi ha algun xàfec serà a última hora del vespre. La marxa haurà finalitzat.


En cas que, finalment, s'ajornés la Marxa Infantil, aquesta es faria diumenge vinent, 3 d'abril. Es comunicaria la cancel·lació de la cursa als participants a través del web del Club Muntanyenc Sant Cugat i de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.