Cugat tv, la primera televisió on line local que arriba als televisors de casa


  • Comparteix:

Cugat.cat ha fet el salt a la petita pantalla i des d'aquest divendres ja es poden consultar tots els continguts de Cugat tv a través dels televisors de casa. Cugat tv ofereix tant programació 24 hores com a la carta, convertint-se en la primera televisió on line local en oferir aquest servei mitjançant un descodificador de Televisió Digital Terrestre (TDT) d'alta definició. A més, Cugat.cat posa tots els seus continguts disponibles als mòbils intel·ligents.

Cugat.cat ha presentat aquest divendres els nous serveis en el marc d'un acte obert a la ciutadania, que ha comptat amb els màxims responsables del projecte, finançat pel Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

Per gaudir de Cugat tv a través del televisor de casa, és necessari comptar amb un descodificador de TDT InOut TV. El conseller delegat d'InOut, Eudald Domènech, ha destacat aquest pas del mitjà multimèdia local com un fet històric en el món de la comunicació.

Eudald Domènech

Avui Cugat tv aconsegueix la posició en la història dels mitjans de ser la primera televisió local a la carta.



En el mateix sentit, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha subratllat la importància d'adaptar-se al que serà el futur de la comunicació.

Jordi Puigneró

La TDT i la tecnologia mòbil són el futur de la comunicació. Cugat.cat ha fet una aposta clara.



A més del salt a la petita pantalla, Cugat.cat ha adaptat tots els seus continguts als telèfons mòbils intel·ligents. Pel director general de Mitjans Audiovisuals de la Generalitat, Antoni Molons, aquestes noves apostes del mitjà multimèdia local són un exemple a seguir dins la comunicació de proximitat.

Antoni Molons

Per l'aposta de l'Ajuntament en les noves tecnologies i en un servei de proximitat. És punter en el món de la comunicació local.




Cugat.cat està integrat per Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv. El mitjà és líder en informació local en català amb més de 23.000 usuaris únics, segons l'OJD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.