La pluja obliga a ajornar la Marxa a diumenge vinent


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) finalment ha decidit ajornar la 53a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat a causa de la pluja. Més de 1.200 parelles tenien previst competir aquest diumenge, però finalment la cita serà el vinent. Així ho ha confirmat a Cugat.cat l'organització, després que la pluja de primera hora del matí s'intensifiqués i Protecció Civil advertís de les males condicions dels 12 quilòmetres de circuit.

Entre quarts de vuit i les nou del matí, el mínim risc de precipitacions previst a la ciutat s'ha convertit en una intensa pluja. L'organització, reunida a la seu del Club Muntanyenc, ha decidit passades les nou que la marxa s'ajornava per l'estat del cel i també per les males condicions del terreny, segons havia advertit Protecció Civil.

El president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, ha comunicat a Cugat.cat que la marxa de regularitat s'ha posposat a diumenge vinent, per quan el Servei Meteorològic de Catalunya preveu de moment bon temps.

Francesc Cruces

Hi havia algun segment del camí amb molt de fang. Demano disculpes si l'anul·lació de la Marxa ha comportat enrenou a algú.




El coordinador de la iniciativa, Silvano Bendinelli, espera que el canvi de data no es tradueixi en una minva de la participació. És per això que ha fet una crida als participants en aquest sentit. Tot i així, Bendinelli ha justificat que l'ajornament respon a raons de seguretat.

Silvano Bendinelli

La perturbació ha passat, però per raons de seguretat i de les condicions del recorregut ha estat millor ajornar-la. Podia ser perillós.



Precisament, la 53a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat esperava aquest diumenge 1.200 parelles en categoria infantil i 40 en categoria juvenil.

Alguns dels participants de la cita anual han expressat les seves impressions davant l'ajornament de la Marxa.

Participants

Crec que s'ha ajornat perquè el terreny estava ple de fang. / M'agradaria haver fet la Marxa. / No m'agrada gens que ens hagin anul·lat tot.




L'organització recuperava per aquesta edició punts de pas tradicionals com la plaça de Can Coll, no inclòs en el recorregut de l'any passat pels efectes del temporal de neu de març 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.