L'Escola de Música enllesteix l'ampliació per esdevenir conservatori el curs vinent


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels incorpora un nou edifici de 2.000 metres quadrats, després de les obres d'ampliació que s'han allargat quatre anys. Aquest creixement de l'espai permetrà convertir el centre en un conservatori a partir del curs vinent. Alumnes, professors i nombrosos santcugatencs han celebrat l'ampliació amb una jornada de portes obertes, que també ha tingut la música com a fil conductor.

Els treballs han suposat una inversió de dos milions i mig d'euros per convertir l'actual Escola Municipal de Música en un conservatori. Això permetrà als alumnes continuar amb la seva formació musical al mateix centre i cursar graus professionals.

Per l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'actuació col·loca el municipi en el lideratge musical de les ciutats mitjanes.

Mercè Conesa

Podem oferir estudis molt més complets i amb un equipament de primera línea. Posar-nos com a líders en oferta musical en ciutats mitjanes.



Els treballs s'han allargat durant gairebé quatre anys, després de la fallida de la primera empresa adjudicatària. Tot i així, el conservatori serà una realitat el curs vinent, una vegada la Generalitat ho homologui.

El director del centre, Joan Josep Gutiérrez, ha explicat que l'ampliació del servei respon a un increment de la demanda en formació musical a Sant Cugat.

Joan Josep Gutiérrez

És una ciutat amb molta demanda musical i d'estudis professionals, això permetrà que els alumnes santcugatencs no s'hagin de desplaçar.



L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha obert aquest diumenge les seves portes per donar a conèixer a la ciutadania el nou espai de l'equipament. Un concert a càrrec dels alumnes de l'escola ha posat el to musical a una celebració que ha aplegat nombrosos santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.