Més de 400 persones mostren la seva solidaritat caminant pel Parkinson


  • Comparteix:

Els participants han arribat fins la masia de Can Borell on han fet un esmorzar.

Els participants han arribat fins la masia de Can Borell on han fet un esmorzar.

L'Associació Parkinson Catalunya i el Club Muntanyenc es plantegen celebrar una 2a edició de la caminada a favor d'aquesta malaltia, que ahir va reunir més de 400 persones. La iniciativa ha servit per conscienciar els participants que el Parkinson és una lluita compartida entre el malalt i el seu entorn social.

Tot i l'amenaça de pluja de diumenge al matí, ciutadans de dins i fora de Sant Cugat no van perdre's la cita amb els malalts de Parkinson. Una pancarta que deia 'Sant Cugat amb el Parkinson', va encapçalar la marxa que va sortir puntualment de la plaça Barcelona.

Els participants de la marxa, que van completar el recorregut en 40 minuts, van finalitzar el recorregut a Can Borrell. Un indret que ahir va ser testimoni del gran suport que ha tingut la Caminada a favor del Parkinson. L'organitzador i membre del Club Muntanyenc, Jesús González, ha dit que no descarten convocar una segona edició de la iniciativa:

Jesús González

Podríem fer una convocatòria cada dos anys


Per la seva banda, Andreu Baldi, president de la secció local de l'Associació Parkinson Catalunya, ha remarcat el gran valor social que tenen passejades d'aquest tipus:

Andreu Baldi

És molt positiu sentir aquest recolzament social


La Caminada a favor del Parkinson va comptar amb el suport de l'Ajuntament. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que és necessària la difusió dels mitjans de comunicació per poder avançar en el tractament social de la malaltia:

Lluís Recoder

Hi hagut un gran ressó mediàtic


L'espai de Can Borrell va acollir diverses actuacions musicals i un esmorçar, gentilesa dels comerços locals. La Caminada a favor del Parkinson també ha rebut la col.laboració del Parc de Collserola i Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.