Una allau de visites va col·lapsar el servidor de Cugat.cat el dia de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

El nombre d'usuaris va col·lapsar la web de Cugat.cat

El nombre d'usuaris va col·lapsar la web de Cugat.cat

Una allau de visitants va col·lapsar el servidor de Cugat.cat a primera hora d'aquest diumenge, dia de la Marxa Infantil. Per aquest motiu, la web del grup de comunicació multimèdia no va poder informar a les més de 3.000 peticions que es van intentar connectar en aquell moment, fet pel qual demana disculpes a la ciutadania. Per evitar un capítol similar, Cugat.cat augmentarà el cabal de dades del servidor per impedir que es rebutgin connexions massives com la d'aquest diumenge.

Preveient aquest augment de visites, Cugat.cat ja havia ampliat la capacitat del servidor per assumir el doble de consultes que en condicions habituals. Malgrat aquest increment, la web es va veure desbordada per un nombre de visitants superior al previst inicialment. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, demana disculpes a la ciutadania.

Mònica Lablanca

Des de Cugat.cat, demanem disculpes als usuaris que es van voler connectar a la web i no van poder. La xifra de connexions va superar les nostres expectatives.






La Marxa Infantil se celebrarà aquest diumenge després d'haver-se ajornat a causa de la pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.