El PAVII es converteix en una gran pista de ball amb la celebració del Grand Slam amateur de Balls de Saló


  • Comparteix:

El PAVII s'ha convertit aquest cap de setmana en una gran pista de balls on 100 parelles vingudes d'arreu del món s'han disputat el Grand Slam de Balls Llatins. L'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, que per primera vegada s'atreveix a organitzar un cartàmen internacional, s'ha mostrat molt satisfeta del transcurs del campionat que s'ha pogut veure a 50 països del món.

Sant Cugat ha estat aquest cap de setmana la pista de ball per on han desfilat el bo i millor dels balls de saló nacionals i internacionals. Televisions de tot el món han seguit les passes de les millors parelles a ritme caribeny, de cha-cha-cha, vals vienès i swing.

Els participants, tal i com explica Carme Martín una de les organitzadores, són parelles amateurs per les quals el ball més que una afició, és un estil de vida:

Carme Martín

Són les millors parelles però amateurs. Des de la setmana passada és esport olímpic.


No hi ha faltat la representació santcugatenca amb parelles ben jovenets com aquesta parella de 15 i 17 anys que ha aconseguit arribar fins els quarts de final:

Joves balladors

Estem molt orgullosos d'haver arriibat a quarts de final.


Laia Benet i David Carrillo també ha competit aquest cap de setmana. Segons expliquen potser el més difícil no és controlar els moviments, sinó els nervis:

Joves ballarins

Estem molt nerviosos per saber la puntuació, això és el que portem pitjor.


Nou jutges han estat els encarregats de posar nota, valorar i puntuar els moviments, la gràcia i el ritme dels participants. Uns participants vinguts d'arreu del món:

Públic

Públic que venia per curiositat o bé per algun familiar o amic.


El Pavelló de la rambla del Celler ha quedat convertit en una gran pista de ball. El públic ha explicat que venien per iniciar-se en aquest món o perquè algú de la família ballava. Aquest segurament és el públic més entusiasta:

Carme Martín

Hi ha gent de Tapipei, Bulgèria, Rússia, de tot el món.


L'Escola de Balls de saló de Sant Cugat ha estat l'encarregada d'organitzar aquest Gran Slam. Després de mesos de treball, nervis i neguit, la valoració d'aquests dos dies, no pot ser més positiva.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.