Les Planes recupera la Festa de la Primavera per dinamitzar el districte


  • Comparteix:

Una de les trobades dels veïns de les Planes

Una de les trobades dels veïns de les Planes

Un partit de futbol mixt, animació infantil, una botifarrada popular i un concurs de rams silvestres han servit per donar la benvinguda a la primavera aquest dissabte a les Planes. D'aquesta manera, la Comissió de Festes del districte ha recuperat aquesta celebració, que enguany ha tingut una vessant reivindicativa. Sota el lema 'Mou-te per la crisi', els organitzadors també han volgut promocionar entre els veïns els equipaments del districte, una iniciativa que s'inclou dins les accions del Pla de Barris.

La pista poliesportiva de les Planes ha estat l'escenari de la trobada, que té dos objectius: d'una banda, la dinamització del districte i, de l'altra, la recuperació d'una festa que anteriorment s'havia organitzat juntament amb Can Borrull.

Una de les membres de la Comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, ha resumit l'essència de la celebració.

Begoña Paradeda

Hem volgut demostrar que ens ho podem passar molt bé a 'casa nostra', a diferència del que a vegades se'ns vol fer creure.




La coincidència de Sant Jordi amb Setmana Santa ha fet avançar la data de la jornada. Pròximament, la comissió té previst celebrar la Creu de Maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.