(10:03h) Normalitat en el desenvolupament de la Marxa


  • Comparteix:

Edició anterior de la Marxa

Edició anterior de la Marxa

Més de mig miler de parelles infantils, així com les juvenils, ja han iniciat el recorregut de la Marxa. La jornada s'està desenvolupant sense incidents. Per davant tenen 12 quilòmetres de recorregut amb una aturada d'una hora per dinar a Can Coll.

Tot i que la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat s'està desenvolupant segons les previsions, el president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, ja ha fet una primera valoració. Cruces ha animat els santcugatencs a augmentar la participació de les parelles juvenils en la propera edició i consolidar aquesta iniciativa que enguany ha arribat a la seva 2a edició.

Francesc Cruces

És la segona edició però no acaba de tirar endavant. Ens agradaira que hi hagués una consolidació major. Que la gent que deixi de fer la Infantil passi a la Juvenil.




El tret de sortida a la 53a Marxa Infantil ha anat a càrrec de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància de la competició per a la cohesió de la ciutat.

Mercè Conesa

Tenim ja una generació d'adults que van fer la Marxa Infantil i ara porten els seus fills. Sense cap mena de dubte és una jornada que és una insígnia.


Cugat.cat manté el seguiment minut a minut del desenvolupament de la Marxa, que poden seguir a través de Cugat diari, de les xarxes socials, als butlletins informatius de Cugat ràdio. A més, Cugat tv oferirà al final de la jornada un reportatge amb les millors imatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.