Els Shitting Milks es mostren esperançats després de la seva actuació en la final del concurs Sona 9


  • Comparteix:

Uns 40 sancugatencs van animar els locals a la final.

Uns 40 sancugatencs van animar els locals a la final.

El grup santcugatenc Shitting Milks es mostra satisfet del seu paper a la final del concurs de maquetes Sona 9 que s'ha celebrat al mercat de musica Viva de Vic. Mentre esperen el veredicte del jurat, que es farà públic al novembre, el bateria del grup, Xavi Grau, destaca sobretot el suport dels santcugatencs que es van desplaçar fins la capital osonenca per dinar suport a la formació local.

El grup santcugatenc Shitting Milks va pujar dissabte a l'escenari del mercat de musica viva de Vic disposat a donar-ho tot. Sota l'escenari, uns 40 santcugatencs van animar els Shitting vinguts expressament des de Sant Cugat per donar suport a la banda local.

El bateria del grup, Xavi Grau, assegura que la rebuda del públic, sobretot la dels santcugatencs, va facilitar l'èxit de l'actuació. Amb aquestes paraules ens explica el bateria que va sentir, malgrat els nervis, en pujar a l'escenari.

Xavi Grau

L'actuació va ser molt emotiva sobretot al veure tanta gent que ens acoltava


Recordem que el Shitting competeixen amb els grups de Dèneu, Net Flanders i Dust.
La possibilitat d'actuar en la final d'aquest certàmen musical no deixa de ser, una possibilitat de promocionar la musica de grups joves. Per aquest motiu, Grau se sent satisfet d'haver participat en el concurs que qualifica de necessari per donar a conèixer els grups joves.

Xavi Grau

El certamen és bo per promocionar els grups joves.


Ara Shitting Milks, format per cinc joves santcugatencs d'entre 22 i 25 anys, es posarà les piles per treballar en una altra maqueta.

Xavi Grau

Continuarem treballant en una atra maqueta


El premi per el grup guanyador del Sona 9, que es farà públic el mes de novembre, és la gravació i l'edició d'un disc amb un productor professional, una gira de concerts per Catalunya i un videclip, a més d'una campanya de promoció i publicitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.