L'Ajuntament mantindrà les polítiques socials tot i el descens de residents estrangers


  • Comparteix:

Hi ha 854 estrangers menys que fa un any

Hi ha 854 estrangers menys que fa un any

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, assegura que el consistori no canviarà la planificació de polítiques socials tot i el descens de residents estrangers a la ciutat. Pellicer ha subratllat que la situació de conjuntura econòmica no és l'únic motiu pel qual s'ha registrat la baixada d'un 7'2% del nombre de residents estrangers.

La responsable de Serveis a la Ciutadania ha tret importància a la crisi com a motiu que justifiqui aquest descens. En una entrevista a Cugat.cat, Susanna Pellicer ha atribuït la baixada a l'obtenció de la nacionalitat espanyola de molts estrangers i al moviment migratori d'europeus, que canvien amb freqüència de residència.

Pellicer assegura que l'Ajuntament no modificarà les polítiques socials i no creu que realment aquest 7'2% de residents hagin marxat de la ciutat.

Susanna Pellicer

La nostra planificació serà la mateixa amb l'objectiu de cohesionar la ciutat. Jo no diria que tot aquest percentatge ha marxat de la ciutat.





En concret, ara hi ha 11.073 estrangers, 854 menys que fa un any, segons dades de l'1 de gener del padró d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.