Recoder reitera la manca d'efectius estatals durant la celebració del patró de la Policia Local


  • Comparteix:

L'alcalde i el el regidor de Seguretat han saludat els agents de la Policia Local.

L'alcalde i el el regidor de Seguretat han saludat els agents de la Policia Local.

L'acalde Lluis Recoder ha reiterat per darrera vegada consecutiva la necessitat de més efectius de Policia Nacional per facilitar la tasca dels agents locals. Aquest és el missatge que ha llençat l'alcalde en la celebració del dia del policia local. Recoder ha fet un balanç positiu de l'actuació de la policia a la ciutat i ha promés la seva responsabilitat en treballar per millorar la seguretat al municipi.

La manca d'efectius dels cossos de seguretat de l'Estat per incrementar la comissaria de la Policia Nacional ha estat el tema que ha centrat la intervenció de l'alcalde durant la celebració del Patró de la policia local.
Després de fer un balanç positiu de l'actuació d'aquests agents a la ciutat i de felicitar-los personalment, Lluís Recoder ha exposat amb aquestes paraules el problema amb el que es troba actualment el cos de policia local.

Lluis Recoder

La policia local fa un sobreesforç perquè ha de realitzar tasquesque no li pertoquen.


No és la primera vegada que l'alcalde demana un increment de policies estatals per facilitar la feina que realitzen els agents locals. Aquesta és una demanda que ja ha realitzat juntament amb altres alcaldes de la comarca en nombroses ocasions i més recenment, després dels actes vandàlics ocorreguts a Castellar del Vallès.

Lluis Recoder

Estem cansats de que ens prometin una cosa i no la cumpleixin.


No hi ha cap més remei que esperar l'arribada dels Mossos d'Esquadra l'octubre del 2006 perquè la situació de la policia local millori a la ciutat, ha afirmat Recoder. De moment però des de l'ajuntament es treballa per garantir la seguretat a la ciutat. De fet, en l'ultim l'any s'ha incorporat la figura del policia de barri i dos policies locals que patrullen amb bicicleta,sense deixar de banda també la incorporació de 6 policies més arribant a un total de 79 agents policials a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.