Conesa: 'Tenim cossos policials suficients per donar un bon servei'


Temes relacionats

Mossos d'Esquadra i Policia Local treballen ara amb el mateix sistema de comunicació i gestió ( 1/feb/11)

Conesa demana jutjats propis i més mossos al conseller d'Interior ( 1/feb/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha visitat la comissaria dels Mossos d'Esquadra

L'alcaldessa ha visitat la comissaria dels Mossos d'Esquadra

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres la comissaria local dels Mossos d'Esquadra i ha dit que de moment no es contempla demanar una ampliació de la plantilla a la conselleria d'Interior, ni tampoc augmentar la dotació de la Policia Local, que recentment ha incrementat plantilla amb quatre nous agents. Això contrasta amb la reivindicació històrica del govern municipal, que el mateix gener passat va fer arribar al conseller d'Interior, Felip Puig, la voluntat de revisar els efectius dels Mossos d'Esquadra per incrementar-ne la dotació.

Conesa ha descartat en declaracions a Cugat.cat que ara mateix es busqui incrementar les dotacions de Mossos i Policia Local, tot i no tancar la porta a fer-ho en el futur.

Mercè Conesa

En aquest moment, amb la plantilla que hi ha estem funcionant correctament.


L'alcaldessa ha fet una valoració 'molt positiva' del funcionament del cos, i ha volgut destacar la millora en el nivell de coordinació entre Mossos i Policia Local que suposen la planificació conjunta dels dispositius i els convenis recentment signats, com el que permet l'accés de tots els cossos policials de la ciutat a la Xarxa Rescat i el programari Sipcat de radiocomunicacions i emergències.

Mercè Conesa

La coordinació sempre pot millorar però en aquests moments ja és molt elevada.



Per la seva banda, el cap dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, ha remarcat el descens de criminalitat que hi ha hagut a la ciutat el 2010 i el primer trimestre del 2011, que segons ell demostra que 'la feina s'està fent ben feta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.