Les AMPA reben la supressió de la sisena hora amb cautela, fins l'aprovació del govern


  • Comparteix:

Escola Joan Maragall

Escola Joan Maragall

La presidenta de la coordinadora de les AMPA de Sant Cugat, Charo Sebastián, assegura que cal ser curosos davant les declaracions de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, d'eliminar la sisena hora a les escoles públiques, perquè encara no és una mesura aprovada pel govern. Segons Sebastián, Rigau juga a fer declaracions i contradeclaracions per tapar altres forats 'més importants'.

Les discussions sobre els uniformes i la sisena hora són, segons Sebastián, temes banals que estan sorgint des del departament d'Ensenyament per no fer front al veritable problema: la qualitat de l'educació. La presidenta de la coordinadora de les AMPA de la ciutat ha subratllat que, fins que la supressió de la sisena hora a les escoles públiques no esdevingui acord de govern, s'ha de tractar la qüestió amb peus de plom.

Charo Sebastián

Volem ser molt curosos fins que no sigui una cosa feta. A vegades els departaments fan declaracions que despisten del que és realment important: la qualitat.


El diari 'La Vanguardia' ha publicat aquest divendres que la Generalitat eliminarà aquesta sisena hora que el govern tripartit, a través del Pacte Nacional per l'Educació de 2006, va incorporar també a les escoles públiques. Segons el departament de Rigau, la desaparició és de caràcter general, tot i que els centres podran negociar i contemplar altres fórmules intermitges. La mesura, segons el rotatiu, permetria recol·locar mestres per fer front a l'augment d'alumnes que es preveu en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.