Els veïns de la plaça Pep Ventura demanen actuacions per acabar amb el fenònem del 'botellot'


  • Comparteix:

Els veïns de la Plaça Pep Ventura reclamen el seu dret al descans. Denuncien la pràctica de l'anomenat 'botellot' per part d'un grup de joves que els caps de setmana es passen les nits bebent amb la música a tot volum, a més d'haver d'aguantar els concerts que organitzen l'Ateneu i la Guitza fins a altes hores de la matinada. Els veïns lamenten que, tot i que ja han presentat un plec de 80 signatures a l'Ajuntament, no obtenen resposta de la policia local.

El descans s'ha convertit en missió impossible pels veïns de la Plaça Pep Ventura. Des de fa mesos, la plaça és ocupada per un grup de joves que amb la música a forts volums practiquen l'anomenat 'botellot' i després deixen aquest espai fet una escobraria.

Aquesta situació s'ha repetit tota la setmana al llarg de l'estiu i, ara, és als caps de setmana, quan poder conciliar la son es fa impossible. Una de les veïnes de la plaça ha explicat que la paciència, sobretot de la gent gran de la plaça, ha arribat a un límit:

Maria Gibert.

Els nois segueixen estan a la plaça, venen amb cotxe, obren les portes amb la música a tot drap. La policia ens diu que recollim signatures i que no poden fer res.


El juliol de l'any passat van entregar 80 signatures a l'Ajuntament denunciant aquesta situació. Se'ls va respondre per escrit que es pendrien les mesures necessaries per posar fi a aquesta situació però la gresca continua.

A més, la plaça Pep Ventura acull els concerts que orgnaitzen l'Ateneu i el casal La Guitza i els veïns lamenten que les actuacions s'allarguin més enllà de l'horari permès i que sempre siguin ells el que hagin d'aguantar els concerts:

Maria gibert

A la plaça hi ha infants i gent gran i no podem dormir quan hi ha concerts perquè ressona tot. Que es busqui un altre lloc.


Els veïns deixen clar que NO s'oposen a la celebració de concerts però demanen la construcció d'una sala especialment habilitada per acollir actuacions d'aquesta mena sense pertorbar el descans dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.