Ple absolut a la 'Cantata del nen trapella' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha quedat petit durant la 'Cantata del nen trapella', interpretada aquest dimecres per més de 500 alumnes de 2n de primària de les escoles públiques de la ciutat. L'espectacle, que ha combinat cançons amb contes, ha comptat amb la música de Lluís Vidal i amb els textos de Dani Coma.

La iniciativa està coordinada pels mestres de música de les escoles públiques de la ciutat. La mestre de l'escola l'Olivera María José Colás ha explicat a Cugat.cat com s'encara la proposta.

María José Colás

La Cantata es mira que sigui adequada musicalment i que transmeti uns valors que després treballarem durant el curs.



L'espectacle ha satisfet els assistents, que han aplaudit repetidament diversos moments de l'actuació. Cugat.cat ha copsat l'opinió d'alguns d'ells a la sortida.

Assistents

Es nota l'entusiasme per la música. Són cançons molt ben escollides. / Ha estat molt emotiu. Aquests mestres fan una gran feina.



L'Ajuntament participa en aquesta jornada facilitant el transport dels alumnes i cedint les instal·lacions del Teatre-Auditori. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit l'acte i ha destacat la importància de la proposta.

Mercè Conesa

A tota la família li agrada molt. És molt emotiu veure 500 nens sobre l'escenari.




És la 8a edició d'aquesta proposta que aplega els alumnes de 2n de primària de totes les escoles públiques de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.