El Síndic de Greuges organitza un seminari per donar a conèixer els drets de la gent gran


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, és un dels organitzadors del seminari

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, és un dels organitzadors del seminari

El seminari 'Drets de la gent gran' tindrà lloc el segon dijous de maig a les set del vespre al Museu de Sant Cugat. La xerrada serà moderada per la directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny, i comptarà amb les ponències de la vocal del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Mercè Mas Quintana, i la directora d'Administració i Afers Socials del Síndic de Greuges de Catalunya, Sílvia Vèrnia. L'acte s'emmarca dins el cicle 'Seminari de drets humans' que organitzen al llarg de l'any els Síndics de Greuges de Sant Cugat, Terrassa i Sabadell en aquestes ciutats.

El Síndic de Greuges local i organitzador de l'acte, Jaume Clavell, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la ponència és donar a conèixer els drets que tenen els ciutadans d'edat avançada.

Jaume Clavell

La gent gran té drets especials i, a vegades, no estan gaire reconeguts.




Més avançat l'any, el darrer dijous de setembre, tindrà lloc el segon seminari del cicle que s'organitza a la ciutat, aquesta vegada dedicat als drets socials i amb la presència de l'exalcalde de Vitòria, José Ángel Cuerda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.