Triomfen un any més les mones més blaugranes i televisives


Temes relacionats

La mona i els infants, protagonistes del Dilluns de Pasqua ( 6/abr/10)


  • Comparteix:

Aquest any, com els anteriors, triomfen especialment les mones del Barça

Aquest any, com els anteriors, triomfen especialment les mones del Barça

Les pastisseries de la ciutat ja han encetat la temporada de mones de Pasqua, tradició en la qual els padrins regalen aquests dolços de xocolata als seus fillols, i que aquest any els santcugatencs han seguit mantenint viva. Tot i que els adults no s'han oblidat de comprar les mones més tradicionals, la gran expectació dels més menuts s'ha dirigit sobretot a les figures relacionades amb el Barça i el futbol, així com a personatges televisius com Hello Kitty i Bob Esponja.

El propietari de la pastisseria Roura, Josep Maria Roura, ha explicat a Cugat.cat que el ritme de venda de les mones és semblant al de cada any, tot i notar un lleuger descens que atribueix al fet que enguany la Pasqua coincideixi amb l'arribada del bon temps.

Josep Maria Roura

Aquest cap de setmana ha fet tan bon temps que la gent ha preferit anar a la platja i deixar la mona per després.


Roura també ha destacat que les mones tradicionals i les figures habituals de cada any segueixen tenint molta demanda, tot i que els personatges més mediàtics de la televisió i els temes relacionats amb el Barça segueixen sent els més esperats pels infants. En el mateix sentit, s'ha expressat Rita Ruiz, dependenta de la pastisseria Sàbat, que ha afegit que els preus es mantenen estables respecte l'any passat.

Rita Ruiz

El Barça va guanyant i causa furor entre els nens. En general, les mones van des dels 13 euros a més de 350.



Originalment, la mona consistia en una massa de coca confeccionada a base d'ou bullit i sucre, fins que en èpoques recents s'hi va afegir la xocolata i va començar l'interès dels pastissers de caracteritzar les mones amb els personatges més famosos de cada època.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.