Una cinquantena d'alumnes portuguesos fan des d'avui un intercanvi a l'escola musical Fusió


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola Fusió van visitar Portugal en una primera fase de l'intercanvi

Els alumnes de l'escola Fusió van visitar Portugal en una primera fase de l'intercanvi

L'escola de música Fusió rep aquest divendres la visita d'una cinquantena d'alumnes de l'acadèmia portuguesa Fernandes Fão. L'intercanvi servirà perquè els alumnes de les dues escoles ofereixin dos concerts, un de grans formacions orquestrals i un altre d'intèrprets solistes, a la ciutat. Entre altres activitats, els alumnes visitaran el museu de la ciutat i el Palau de la Música. L'estada s'allargarà fins dijous de la setmana que ve.

L'any passat, els alumnes de l'escola Fusió van visitar el nord de Portugal en la primera part de l'intercanvi amb l'acadèmia portuguesa Fernandes Fão. Des d'aquest divendres, 54 alumnes portuguesos s'instal·laran amb diverses famílies de la ciutat.

La directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, ha explicat que l'intercanvi serveix perquè els alumnes comparteixin els valors d'interpretar música amb nois i noies de la seva edat.

Gemma Navarra

Els alumnes grans de l'escola els agrada molt compartir amb alumnes de la seva edat tot el que aprenen.


Els alumnes de les dues escoles s'uniran per oferir dos concerts, un de grans formacions orquestrals i l'altre, d'intèrprets solistes. L'intercanvi d'alumnes de l'acadèmia Fernandes Fão finalitzarà la seva estada a la ciutat amb un sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.