Fusió musical i cultural amb l'intercanvi de joves músics de Sant Cugat i Portugal


  • Comparteix:

Els alumnes de l'Escola de Música Fernandes Fão de Portugal han arribat aquest divendres a la ciutat en el marc d'un intercanvi musical i cultural amb els alumnes de l'Orquestra Simfònica i Moderna Fusió Sant Cugat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és convertir el llenguatge musical en un llenguatge universal. Els alumnes portuguesos viuran amb famílies santcugatenques durant una setmana plena d'activitats.

Aquest intercanvi respon a la visita que els alumnes de l'escola de música Fusió van fer a Portugal l'any passat i que va acabar amb un balanç molt positiu. Segons la directora de l'Escola de Música Fusió, Gemma Navarra, l'experiència enriqueix els alumnes tant musicalment com culturalment i personalment.

Gemma Navarra

Els alumnes s'enriqueixen molt de la cultura i la història del país que es visita. També de poder interpretar música en conjunt i compartir-ho amb la resta.


Durant l'estada, els alumnes de les dues escoles oferiran dos concerts a la ciutat, un de grans formacions orquestrals aquest dissabte a les set del vespre i un altre d'intèrprets solistes, dilluns vinent. A més, els alumnes nouvinguts faran visites guiades per la ciutat de Barcelona i coneixeran de primera mà els elements culturals santcugatencs. Eugénia Moura és la directora de l'Escola de Música Fernandes Fão.

Eugénia Moura

Pensem que serà una experiència magnífica perquè és una ciutat amb molta cultura. Els permetrà créixer cultural i artísticament.







L'estada finalitzarà amb un sopar de comiat dijous vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.