Un dispositiu policial amb 23 agents controlarà les celebracions de la final de Copa


  • Comparteix:

Imatge d'una celebració anterior a la plaça Gabriel Ferrater

Imatge d'una celebració anterior a la plaça Gabriel Ferrater

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra desplegaran aquesta nit un dispositiu especial de seguretat amb motiu de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Reial Madrid. Un total de 23 efectius, alguns de paisà, vetllaran pel manteniment de l'ordre públic i controlaran el trànsit als principals punts de possible acumulació de seguidors.

En concret, el desplegament dedicarà especial atenció als dos llocs habituals de celebracions del Barça -la plaça Gabriel Ferrater- i del Madrid -la plaça del Coll-. En tots dos espais s'han pres també mesures preventives com ara buidar els contenidors i les minideixalleries, així com retirar els elements de la via pública que puguin ser danyats o emprats per provocar danys. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, explica l'objectiu del dispositiu especial.

Jordi Puigneró

Volem que no es produeixin aldarulls ni accidents. Es destinarà un nombre d'efectius de 23 efectius entre Mossos i Policia Local.





La Policia Local té previst tallar el trànsit als espais de concentració habitual de seguidors mentre duri la celebració, ja sigui a la plaça Gabriel Ferrater o a la del Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.