Cròniques santcugatenques des de Nova York, nou espai de Cugat.cat


  • Comparteix:

Anna Bernadó és periodista i treballa a Nova York

Anna Bernadó és periodista i treballa a Nova York

La periodista santcugatenca Anna Bernadó ha obert un blog a Internet per narrar des de Nova York la seva visió de la ciutat nord-americana. El nou espai de la web Cugat.cat, que porta el títol de 'Bleecker Street', pretén reflectir els detalls característics de Nova York mitjançant articles setmanals sobre les experiències de la periodista a la ciutat.

El blog d'Anna Bernadó es nodreix d'articles que narren la vida quotidiana a la ciutat americana des d'una perspectiva santcugatenca. A través d'aquest espai virtual, la periodista publica columnes setmanals on explica les curiositats i els detalls propis de Nova York.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, assegura que el blog serà una bona eina per conèixer Nova York mitjançant la mirada d'una santcugatenca.

Mònica Lablanca

És molt interessant conèixer les vivències d'una santcugatenca a la ciutat de Nova York. Segur que fa aportacions molt enriquidores.



Cugat.cat incorpora des d'aquest dilluns a la pàgina web del diari electrònic un enllaç al blog 'Bleecker Street'. Anna Bernadó, que va formar-se a Cugat.cat, treballa a Nova York com a periodista des d'aquest gener.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.