'Scream' i 'Águila Roja', aquesta Setmana Santa als cinemens de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula de terror 'Scream 4'

Cartell promocional de la pel·lícula de terror 'Scream 4'

La pel·lícula de la sèrie de TVE, Águila Roja, amb els actors catalans David Janer i Martina Klein com a protagonistes, és la principal estrena als cinemes de la ciutat aquesta setmana. A més, la quarta entrega de la saga de terror 'Scream' es podrà veure al cinemes Yelmo. Les estrenes de la setmana s'avancen dos dies amb motiu de la festivitat del Divendres Sant.

La quarta entrega d''Scream' té els mateixos protagonistes que en les pel·lícules anteriors. Sidney Prescott ha aconseguit oblidar els assassinats que van passar a la seva ciutat fa una dècada. Actualment és una escriptora d'èxit i torna al seu poble per promocionar la seva darrera novel·la. Durant la tornada es veurà afectada per una nova onada de crims fets per la coneguda 'ghostface'.

'Aguila roja' se sitúa en una cimera entre diferents països, que tenen la intenció d'atacar el regne d'Espanya. En mig de tot aquest conflicte, el protagonista del film haurà de lluitar contra el sicari que ha estat contractat per acabar amb la seva vida.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.