Revisar el cotxe abans de sortir de viatge i aturar-se cada dues hores, principals consells per aquesta operació sortida de Setmana Santa


  • Comparteix:

Tram de l'AP-7 que passa per la nostra ciutat

Tram de l'AP-7 que passa per la nostra ciutat

La Costa Brava i la Costa Daurada són els principals punts de destí per passar els dies de festa de Setmana Santa. Per aquest motiu el Servei Català de Trànsit i la Policia Local demanen al conductors extremar la precaució a l'hora de viatjar amb cotxe. Entre les recomanacions hi ha la de fer una revisió mecànica als vehicles abans de marxar i aturar-se cada dues hores per descansar. El Servei Català de Trànsit ha intensificat la campanya publicitària perquè els conductors adoptin actituds cíviques i responsables per evitar la sinistralitat.

A partir de les tres de la tarda d'aquest dijous està previst que comenci la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa, en què es preveu que surtin de l'àrea metropolitana 403.000 vehicles, segons el Servei Català de Trànsit. Enguany s'espera un increment de la mobilitat d'entre el 2% i el 3% respecte l'any passat, perquè la diada de Sant Jordi coincideix amb la Setmana Santa.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, ha demanat als conductors prudència a l'hora de desplaçar-se amb cotxe.

Joan Aregio

Volem apel·lar a la prudència i a la resposnabilitat dels ciutadans, per gaudir d'uns dies d'esbarjo. És important que tots els que surtin tornin a casa.


El sargent de la Polícia Local Francisco Garrido ha recomanat als santcugatencs que marxin fora de la ciutat per passar uns dies de vacances, adoptin mesures per prevenir accidents.

Francisco Garrido

Quan viatgem amb el nostre cotxe, hem de revisar el vehicle abasn de sortir. Revisar frens, direcció,etc. Dent la revisió es va amb més seguretat.





Garrido també ha recomanat que no es facin viatges de més de sis hores i que cada dues hores es pari en una àrea de servei per desacansar. A més el sargent ha subratllat no fer àpats copiosos abans de sortir amb el cotxe perquè pot provocar son.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.