El Via Crucis, protagonista de les activitats del Divendres Sant


  • Comparteix:

Via Crucis de l'any passat

Via Crucis de l'any passat

El Via Crucis recorre aquest divendres els carrers de la ciutat per recordar el camí que va seguir Jesús fins a la creu. La comitiva passejarà pels voltants del Monestir amb el Sant Crist i farà una pregària als diversos passos del Senyor. En cas de pluja, el Via Crucis es farà al Claustre del Monestir.

La jornada dóna el tret de sortida a les nou del matí amb el Via Crucis, que recorre els carrers del voltant del Monestir i, en cas de pluja, es traslladarà al Claustre. En aquest cas, es passejarà el Sant Crist i es farà una pregària als diversos passos del Senyor. Al punt del migdia, es farà una pregària pel Sant Crist amb infants al Monestir.

A la tarda tindran lloc els actes en memòria de la passió i mort del Senyor amb una lectura reposada, a les cinc de la tarda, i una vetlla de pregària a la Santa Creu, a les vuit del vespre.

Dissabte Sant començarà amb una pregària a les nou del matí. Aquesta és una jornada de vetlla pasqual, tot esperant la ressurrecció del Senyor.

Diumenge de Pascua hi haurà missa a les hores habituals: a les nou del matí, a les 11 (en castellà), a les 12 del migdia, a un quart de dues de la tarda, a les set del vespre (en castellà) i a dos quarts de nou. Dilluns de Pasqua es farà missa a les nou del matí, a les 12 i a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.