Les floristeries santcugatenques auguren vendre menys roses per Sant Jordi


  • Comparteix:

Les vacances de Setmana Santa faran baixar la venta de roses

Les vacances de Setmana Santa faran baixar la venta de roses

Les floristeries de la ciutat preveuen vendre menys roses aquest Sant Jordi a causa de les vacances de Setmana Santa. Un dels principals motius pel quals auguren una menor venda és que les empreses no compraran les flors pels seus empleats.

La propietària de la floristaria Rosa Maria Segura, Rosa Maria Segura, ha explicat a Cugat.cat, que preveu vendre menys roses que altres anys. D'altra banda, el gerent de Flors i Plantes del Vallès ha dit que tot i que creu que es vendran menys roses, no perden l'esperança. Els escoltem respectivament.

Rosa MariaSegura / Jordi López

Les empreses compren moltes roses i aquest any no hi són / Nosaltres hem fet un 40% menys de comanda, però esperem vendre la resta.










Els venedors de roses també han assegurat que els santcugatencs no compren una única rosa, sinó que es decanten per rams de més d'una unitat, decorats amb gerros i altres detalls. A més, afirmen que la rosa vermella segueix sent la que més es ven, tot i la varietat de roses de colors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.