La Fundació puntCAT ofereix dominis a meitat de preu per celebrar el seu 5è aniversari


  • Comparteix:

El domini premia els usuaris amb descomptes

El domini premia els usuaris amb descomptes

La Fundació puntCAT, amb seu a Sant Cugat, premiarà els guanyadors del joc 'La Química de puntCAT' amb dominis a meitat de preu. El joc, que es pot trobar a la web de la fundació fins el 31 de maig, gira al voltant de la química i s'adreça a tots els públics.

Els guanyadors del joc 'La Química de puntCAT' s'enduran un descompte per registrar o renovar un domini .cat al 50% del preu habitual. La Fundació proporcionarà fins a 5.000 descomptes per a nous registres i 2.800 per a renovacions.

Amb aquests descomptes i més de 47.000 dominis registrats, l'entitat celebra el seu 5è aniversari. A més, la densitat de valor del .cat - la mesura que indica el nombre de documents que cada pàgina aporta - torna a ser, per tercer any consecutiu, el primer domini genèric que més valor aporta a Internet.

En paral·lel, la fundació és membre consultiu d'ECLID, l'associació de dominis lingüístics i culturals d'Europa, que vol aconseguir nous dominis per a les seves respectives llengües, com el basc, el gallec i bretó. També ha rebut recentment el Premi d'Honor Lluís Carulla, concedit 'a persones o entitats que hagin ajudat a enfortir la consciència de comunitat nacional i el sentit de pertinença a la cultura dels països de llengua catalana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.