Sant Cugat torna a reivindicar una estació del TGV a la comarca


  • Comparteix:

El Vallès vol una estació de TGV

El Vallès vol una estació de TGV

L'alcaldessa, Mercè Conesa, se suma a les peticions d'una estació de Tren de Gran Velocitat (TGV) al Vallès Occidental. Conesa segueix així l'exemple d'alguns dels seus homòlegs de la comarca, que aquesta setmana han fet pública una declaració on demanen aquesta infraestructura per impulsar l'economia de la zona.

La demanda ve d'antic i proposa una estació de TGV entre Sant Cugat i Rubí, a tocar del pas de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat per l'Hospital General de Catalunya. Aquest infraestructura suposaria uns 25 quilòmetres menys que el recorregut que passa per Sants i la Sagrera. L'alcaldessa, Mercè Conesa, subratlla la necessitat d'aquesta infraestructura.

Mercè Conesa

La nostra copmarca aporta un alt PIB i, per tant, necessitem una seu del TGV per ajudar les nostres empreses.



En la declaració d'alguns alcaldes de la comarca, com el de Sabadell i Rubí, s'insta els governs català i espanyol a planificar el projecte i a posar-hi data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.