Arrenca la 6a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí


Temes relacionats

El CASC fa una crida a boicotejar l'equip de bàsquet israelià Maccabi de Tel Aviv (19/gen/11)

Sant Cugat, escenari de la lluita per la causa palestina (20/oct/10)

La Jornada de Solidaritat amb el poble Palestí rep amb esperança les conclusions del Tribunal Russell, que condemna l'atac a Gaza ( 8/mar/10)


  • Comparteix:

El CASC vol posicionar els ciutadans a favor de la causa palestina

El CASC vol posicionar els ciutadans a favor de la causa palestina

El documental 'El mur' de Soledad Vera, la presentació d'iniciatives solidàries i un concert de hip hop del colombià Zefuga són les activitats principals de la 6a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí, que se celebra aquest dissabte a la tarda i fins la nit a la Casa de Cultura i al Casal Popular la Guitza. Les activitats, organitzades pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina (ASECOP), tenen com a objectiu sensibilitzar els ciutadans respecte la violació dels drets humans que té lloc a Palestina.

El membre i portaveu del CASC, José Fernando Mota, ha explicat a Cugat.cat que és important fer difusió de la causa palestina perquè es tracta d'un conflicte que va més enllà de les fronteres.

Jose Fernando Mota

El problema palestí és un tema d'abast mundial que sovint és manipulat per la premsa.


Les activitats començaran a dos quarts de set de la tarda a la Casa de Cultura, als jardins del Monestir, amb l'estrena del documental 'El mur', de Soledad Vera. El film vol reflectir les dificultats que pateix la dona palestina tant per l'ocupació militar israeliana com per la submissió social a causa de la seva condició sexual. Després es presentaran una sèrie de campanyes de suport a Palestina com la iniciativa 'Rumbo a Gaza', que organitza flotes d'ajuda humanitària, i el boicot als productes israelians.

A partir de les nou del vespre i fins a les dotze, la iniciativa es trasllada al Casal Popular la Guitza, on tindrà lloc la creació d'un mural solidari i un concert de hip hop amb tocs àrabs del músic colombià Zefuga, que també se solidaritzarà amb el poble palestí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.