El Mercadona de Mira-sol tindrà més de 2.000 metres quadrats de venda


Temes relacionats

Mercadona gestionarà el supermercat de Mira-sol Centre (19/abr/11)


  • Comparteix:

Complex Mira-sol Centre

Complex Mira-sol Centre

El nou supermercat Mercadona a Mira-sol tindrà una sala de venda de 2.045 metres quadrats, deu caixes i un magatzem propi. Mercadona contempla la creació d'una rampa mecànica que unirà els dos pisos del pàrquing amb la sala de venda. Cugat.cat va avançar que la companyia valenciana gestionaria l'espai.

D'aquesta manera, es millorarà l'accessibilitat en aquest edifici, ja que els usuaris del Mercadona podran accedir al pàrquing a través de les escales convencionals, de l'ascensor i, ara també, de la nova rampa.

Mercadona invertirà 1,8 milions d’euros per adequar el nou local de Mira-sol Centre. A banda, l'empresa valenciana pagarà un cànon inicial de quatre milions d'euros i, de forma anual, 30.000 euros. La concessió, que inicialment era a 40 anys, s'ha rebaixat a 35 a demanda de l’empresa.

L'horari d'obertura del nou Mercadona serà d'un quart de deu del matí a un quart de deu de la nit. Els clients també disposaran de dues hores d’aparcament gratuïtes al pàrquing de Mira-sol Centre, que tindrà 350 places.

Com a molt tard, el nou supermercat obrirà portes sis mesos després que obtingui la llicència d’activitats. La instal·lació d'aquest tercer Mercadona a Sant Cugat comportarà la creació de 50 llocs de treball.

Mira-sol Centre també acollirà un mercat municipal amb productes frescos. Aquest espai, que tindrà 1.000 metres quadrats, acollirà una dotzena de parades d’entre 30 i 40 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.