Més de 120 participants a la Marxa Infantil i Juvenil reben un guardó per la seva bona marca


Temes relacionats

Àlex Sapena i Marco Djordjvic, guanyadors de la Marxa Infantil ( 8/abr/11)


  • Comparteix:

Els 120 primers classificats de la 53a Marxa Infantil i Juvenil han recollit aquest dissabte un guardó de reconeixement per la seva bona marca a la cursa. Àlex Sapena i Marco Djordjvic han rebut el primer premi pel millor resultat en la categoria infantil, mentre que Natàlia Vallvé i Berta Costa l'han rebut en la juvenil.

La plaça de la Vila s'ha omplert de marxistes i familiars que han assistit a l'entrega de premis de la 53a edició de la cursa. Els 100 primers classificats han rebut un trofeu en reconeixement a la seva participació. En categoria infantil, Àlex Sapena i Marco Djordjvic han rebut el guardó en aconseguir la millor marca, seguits de Gabriel Miró i Èric Fox en segon lloc. La parella de Carla Botey i Marina Fusté i Isaac i Oriol Segovia han compartit el tercer premi amb la mateixa puntuació en la cursa.

El primer premi en categoria juvenil s'ha atorgat a Natàlia Vallvé i Berta Costa. El trofeu per a la segona millor puntuació ha estat per a Joaquim Espejo i Carles Gonzalbo, seguits en tercera posició per Gina Fisas i Elena Barberà.

Els guardonats Àlex Sapena, Marco Djordjvic, Joaquim Espejo i Carles Gonzalbo expliquen què els ha agradat més de la marxa.

Guanyadors

Em va agradar anar amb els amics. / A mi em va agradar tot. / És divertida. / S'ha de seguir un ritme constant.



L'organitzador de la iniciativa, Silvano Bendinelli, ha posat èmfasi en el bon resultat de l'edició d'enguany de la cursa.

Silvano Bendinelli

Hem pogut recuperar Collserola i hem anat a Can Coll. La participació ha estat bona.




El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la bona acollida de la marxa i el seu arrelament a la ciutat.

Xavier Escura

És una iniciativa molt arrelada i amb molt ressò de la ciutat.


De cara a edicions futures, l'organització es planteja fusionar les dues categories per crear una única cursa on participin infants i joves conjuntament en una proposta adequada per a totes les edats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.