Sant Cugat Actiu incorpora enguany més suport institucional a l'emprenedoria


  • Comparteix:

Imatge de la mostra Sant Cugat Actiu 2009

Imatge de la mostra Sant Cugat Actiu 2009

La mostra Sant Cugat Actiu incrementa el nombre d'institucions que impulsen l'activitat empresarial a la ciutat amb la incorporació a la cita de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) i EsadeCreàpolis, entre altres. La iniciativa començarà aquest divendres amb un cap de setmana d'activitats i conferències del sector amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria com a element clau per millorar els efectes de la conjuntura econòmica.

La presentació de les darreres iniciatives emprenedores per part dels expositors i l'establiment de sinergies entre els membres del sector empresarial de la ciutat són el motor amb el qual arrenca la nova edició del Sant Cugat Actiu. Les entitats financeres dels projectes, com EsadeCreàpolis i la Cambra de Terrassa, tindran enguany un paper important a la mostra.

Ho explica el responsable de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Carles Brugarolas, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Carles Brugarolas

Volem donar una oportunitat per projectar-se a la ciutat, i donar-se a conèixer entre els expositors, a més d'una via de recerca de finançament.





Una xerrada sobre el desenvolupament dels jocs per part d'Ubisoft obre aquest divendres a les deu del matí l'agenda d'actes de la cita, marcada especialment per la jornada de portes obertes d'Esade i la mostra dels projectes empresarials que s'estan duent a terme actualment a la ciutat.

Carles Brugarolas

Veurem la diversitat i creativitat dels projectes per part dels emprenedors, molts d'ells molt joves.


La mostra Sant Cugat Actiu es desenvoluparà en un total de 14 emplaçaments del centre de la ciutat sota el nom de 'Vine i descobreix el sisè sentit'. La cita comptarà amb 200 expositors i diverses activitats, com una mostra gastronòmica i un tallers de gintonics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.