Els actors de 'Polseres Vermelles', al Capio Hospital de Catalunya dissabte vinent


  • Comparteix:

Moment de la sèrie

Moment de la sèrie

Els actors de la sèrie 'Polseres Vermelles' participaran dissabte vinent als actes de l'onzena edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer al Capio Hospital General de Catalunya. L'equip de la sèrie de TV3 oferirà la xerrada 'Estem vius, el destí és nostre', que acompanyarà dues conferències, una sobre el càncer i l'esport i l'altra, de l'acceptació de la malaltia dels nens que la pateixen.

Els actors de l'exitosa sèrie de TV3 'Polseres Vermelles', que acaba d'acomiadar la primera temporada, seran els encarregats de posar color a la jornada científica i divulgativa que acollirà l'HGC. Es tracta d'un dia que vol servir per reflexionar sobre la malaltia i els nens que la pateixen, aprofitant el ressò mediàtic de la sèrie. La directora mèdica del centre hospitalari, Cristina Carod, ha subratllat que les xerrades estan pensades per un públic general i no especialitzat. Carod ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que 'Polseres Vermelles' ajuda a difondre el missatge a la població.

Cristina Carod

Sèries com aquesta ajuden a difondre a la població tot el que comporta aquesta malaltia.



Les xerrades se celebraran des de tres quarts d'onze fins la una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.