El magazín 'Divendres' visitarà Sant Cugat d'aquí a 15 dies


  • Comparteix:

Espartac Peran i Xavier Coral, els presentadors del magazin

Espartac Peran i Xavier Coral, els presentadors del magazin

El magazín 'Divendres' de Televisió de Catalunya visitarà Sant Cugat la darrera setmana del mes per conèixer els llocs emblemàtics i l'oferta cultural de la ciutat. Com és habitual, un dels presentadors, Xavier Coral, serà al plató i al llarg de la tarda anirà connectant en directe amb Espartac Peran, que serà a la plaça d'Octavià acompanyat de santcugatencs i personatges cèlebres del municipi. L'equip de TV3 serà a la ciutat de dilluns a dijous a partir de les quatre de la tarda.

'Divendres' s'acosta a la ciutat per mostrar-ne als catalans els costums típics, les tradicions i les empreses. A més, el programa busca col·lectius amb iniciatives curioses i persones conegudes a la ciutat. Un d'aquests personatges famosos serà el portaveu de la secció 'Què no et pots perdre de Sant Cugat?', on se subratllen tres visites obligades a fer al municipi.

Un dels presentadors del magazín, Espartac Peran, fa una crida als santcugatencs perquè se sumin a les activitats que faran a la ciutat.

Espartac Peran

Ara us toca a vosaltres, gent de Sant Cugat, fer-vos veure i deixar-vos sentir



'Divendres' fa un tour per Catalunya i visita un poble o ciutat diferent cada setmana, de moment ja ha passat per 75 poblacions arreu del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.